Doe alle ingrediënten voor de bodem met 3 eetl. water in een kom en meng goed.
Kneed goed met de hand en verdeel het deeg over de springvorm. Zorg ervoor dat er een rechtopstaande rand is.
Verwarm de oven voor op 200 °C.
Meng alle ingrediënten voor de vulling (soja alternatief, agavesiroop, poeder voor vanillepudding, bakken & smeren, soja drink, bloem, geraspte schil citroen, snufje kurkuma) en verdeel het mengsel over de bodem van de springvorm.
Bak de cake gedurende 25-35 minuten op 200 °C.
Verdubbel voor een hogere taart de hoeveelheid ingrediënten voor de vulling en laat de cake bakken op 180°C gedurende 40-45 minuten.
Tips
Recept van Provamel
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Doe alle ingrediënten voor de bodem met 3 eetl. water in een kom en meng goed.
Kneed goed met de hand en verdeel het deeg over de springvorm. Zorg ervoor dat er een rechtopstaande rand is.
Verwarm de oven voor op 200 °C.
Meng alle ingrediënten voor de vulling (soja alternatief, agavesiroop, poeder voor vanillepudding, bakken & smeren, soja drink, bloem, geraspte schil citroen, snufje kurkuma) en verdeel het mengsel over de bodem van de springvorm.
Bak de cake gedurende 25-35 minuten op 200 °C.
Verdubbel voor een hogere taart de hoeveelheid ingrediënten voor de vulling en laat de cake bakken op 180°C gedurende 40-45 minuten.