Snijd de bleekselderij en de augurken in fijne blokjes. Hak de bieslook en de peterselie fijn.
Meng de balsamicoazijn, sojasaus, zonnebloemolie, currypoeder en kurmuma en roer goed door elkaar.
Plet de tofu fijn met een vork. Giet in een kom en kruid met zout, peper en mosterd. Mix fijn met een staafmixer. Voeg telkens een beetje van het azijn- en oliemengsel toe tot je een gladde homogene saus krijgt. Voeg eventueel wat water toe.
Voeg de groenteblokjes en de gehakte kruiden toe.
Tips
Deze vega tofu-remoulade is lekker met rauwkostsalade en geroosterde groenten.
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Snijd de bleekselderij en de augurken in fijne blokjes. Hak de bieslook en de peterselie fijn.
Meng de balsamicoazijn, sojasaus, zonnebloemolie, currypoeder en kurmuma en roer goed door elkaar.
Plet de tofu fijn met een vork. Giet in een kom en kruid met zout, peper en mosterd. Mix fijn met een staafmixer. Voeg telkens een beetje van het azijn- en oliemengsel toe tot je een gladde homogene saus krijgt. Voeg eventueel wat water toe.