Bekleed een zeef of vergiet met een uitgespoelde, schone theedoek en hang boven een diepe kom.
Meng vanillemerg, honing, gembersiroop en steranijs door de yoghurt. Schep het yoghurtmengsel in de theedoek en zet afgedekt ca. 8 uur in de koelkast.
Laat de rabarber met de suiker en het kaneelstokje in een pannetje op laag vuur slinken tot een zachte massa. Haal daarna het kaneelstokje eruit en zet het vuur uit.
Schep de hangop uit de theedoek en verwijder de steranijs.
Verdeel de hangop over 4 kommetjes en serveer met lauwwarme rabarber.
Tips
Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Zomer
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Bekleed een zeef of vergiet met een uitgespoelde, schone theedoek en hang boven een diepe kom.
Meng vanillemerg, honing, gembersiroop en steranijs door de yoghurt. Schep het yoghurtmengsel in de theedoek en zet afgedekt ca. 8 uur in de koelkast.
Laat de rabarber met de suiker en het kaneelstokje in een pannetje op laag vuur slinken tot een zachte massa. Haal daarna het kaneelstokje eruit en zet het vuur uit.
Schep de hangop uit de theedoek en verwijder de steranijs.
Verdeel de hangop over 4 kommetjes en serveer met lauwwarme rabarber.