Meng voor de avocadosalade de avocado met de crème fraîche, tomaat en bieslook (+ eventueel dille) en maak op smaak met zout en peper.
Verhit op middelhoog de olie in een bakpan. Kluts de eitjes samen met de melk en wat zout en peper en giet in de bakpan. Roer voorzichtig met een garde door de pan zodat er scrambled egg ontstaat.
Beleg de broodjes met de avocadosalade, gerookte zalm en scrambled egg en extra bieslook. Serveer meteen.
Tips
Bereidingstijd: 40 min
Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Feest
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Ultieme ontbijtsandwich met zalm, avocadosalade en scambled eggs
Voorbereiding
Meng voor de avocadosalade de avocado met de crème fraîche, tomaat en bieslook (+ eventueel dille) en maak op smaak met zout en peper.
Verhit op middelhoog de olie in een bakpan. Kluts de eitjes samen met de melk en wat zout en peper en giet in de bakpan. Roer voorzichtig met een garde door de pan zodat er scrambled egg ontstaat.
Beleg de broodjes met de avocadosalade, gerookte zalm en scrambled egg en extra bieslook. Serveer meteen.