Schil de mango, snijd het vruchtvlees van de pit en snijd het vruchtvlees in stukjes. Doe dit samen met de gepelde banaan in een blender. Halveer de passievruchten, schraap het vruchtvlees en de zaadjes eruit en voeg ook dit toe aan de blender. Rasp de schil van een 1/2 limoen in de blender en pers het sap van de 1/2 limoen hier ook bij in. Houd je van een (extra) zoete twist? Voeg dan honing naar smaak toe. Laat de blender draaien tot er een gladde fruitpuree is ontstaan (dit kan ook met een staafmixer).
Verdeel over 3 glazen steeds laagjes fruitpuree afgewisseld met de kwark en granola totdat je geen kwark en puree meer over hebt. Garneer de glazen met extra granola, fruit of noten/zaden naar wens. Je kunt dit ontbijt ook prima een dag van tevoren klaarmaken; gebruik dan afsluitbare potten en bewaar deze in de koelkast.
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Schil de mango, snijd het vruchtvlees van de pit en snijd het vruchtvlees in stukjes. Doe dit samen met de gepelde banaan in een blender. Halveer de passievruchten, schraap het vruchtvlees en de zaadjes eruit en voeg ook dit toe aan de blender. Rasp de schil van een 1/2 limoen in de blender en pers het sap van de 1/2 limoen hier ook bij in. Houd je van een (extra) zoete twist? Voeg dan honing naar smaak toe. Laat de blender draaien tot er een gladde fruitpuree is ontstaan (dit kan ook met een staafmixer).
Verdeel over 3 glazen steeds laagjes fruitpuree afgewisseld met de kwark en granola totdat je geen kwark en puree meer over hebt. Garneer de glazen met extra granola, fruit of noten/zaden naar wens. Je kunt dit ontbijt ook prima een dag van tevoren klaarmaken; gebruik dan afsluitbare potten en bewaar deze in de koelkast.