Verwarm de boter in een koekenpan en bak de roggebroodkruimels 2-3 minuten. Voeg de suiker toe en bak kort mee tot het licht karameliseert.
Verdeel de helft van het roggebroodmengsel over 4 wijde glazen of glazen schaaltjes.
Meng al het fruit en verdeel een derde over het roggebrood in de glazen. Schep hierop de helft van de kwark en maak zo een paar laagjes. Eindig met fruit.
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Lente.
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Verwarm de boter in een koekenpan en bak de roggebroodkruimels 2-3 minuten. Voeg de suiker toe en bak kort mee tot het licht karameliseert.
Verdeel de helft van het roggebroodmengsel over 4 wijde glazen of glazen schaaltjes.
Meng al het fruit en verdeel een derde over het roggebrood in de glazen. Schep hierop de helft van de kwark en maak zo een paar laagjes. Eindig met fruit.