Meng alle ingrediënten voor de piripiri-mayonaise door elkaar. Breng op smaak met zout en peper.
Beleg 2 sneetjes brood met de gerookte kip, avocado, tomaat en ui en leg de andere sneetjes brood erbovenop. Bestrijk de buitenkant met zonnebloemolie.
Gril de tosti’s in het tosti-ijzer of in de pan voor ca. 5 minuten. Snijd in stukken en rijg aan prikkers. Serveer met piripiri-mayonaise.
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Lente 2023.
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Meng alle ingrediënten voor de piripiri-mayonaise door elkaar. Breng op smaak met zout en peper.
Beleg 2 sneetjes brood met de gerookte kip, avocado, tomaat en ui en leg de andere sneetjes brood erbovenop. Bestrijk de buitenkant met zonnebloemolie.
Gril de tosti’s in het tosti-ijzer of in de pan voor ca. 5 minuten. Snijd in stukken en rijg aan prikkers. Serveer met piripiri-mayonaise.