Meng alle ingrediënten voor de citroen-knoflookmayonaise door elkaar en breng op smaak met zout en peper. Zet opzij.
Besmeer 2 sneetjes brood met de zure room en beleg ze vervolgens met de gerookte zalm, bosui en rucola. Leg de andere sneetjes brood erbovenop. Bestrijk de buitenkant met olijfolie.
Gril de tosti’s in het tosti-ijzer of in de pan voor ca. 5 minuten. Serveer ze met de citroen-knoflookmayonaise.
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Lente 2023.
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Meng alle ingrediënten voor de citroen-knoflookmayonaise door elkaar en breng op smaak met zout en peper. Zet opzij.
Besmeer 2 sneetjes brood met de zure room en beleg ze vervolgens met de gerookte zalm, bosui en rucola. Leg de andere sneetjes brood erbovenop. Bestrijk de buitenkant met olijfolie.
Gril de tosti’s in het tosti-ijzer of in de pan voor ca. 5 minuten. Serveer ze met de citroen-knoflookmayonaise.