Meng het gehakt met ei, knoflook, ui, tomaat, olijven, Italiaanse kruiden, rozemarijn, ketchup en breng gul op smaak met peper en zout. Maak het mengsel stevig met het paneermeel, het moet de dikte van deeg hebben. Verdeel het gehaktmengsel over het cakeblik en bak het in 45 minuten gaar in de oven.
Haal het gehaktbrood uit het blik en laat het op een rooster 1 uur afkoelen.
Leg intussen de cherrytomaatjes in een ovenschaal en besprenkel met balsamico, olijfolie, peper en zout. Zet ca. 10 minuten in de oven op 150°C. Schakel daarna de oven uit.
Serveer het in plakken gesneden gehaktbrood met de tomaatjes.
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Meng het gehakt met ei, knoflook, ui, tomaat, olijven, Italiaanse kruiden, rozemarijn, ketchup en breng gul op smaak met peper en zout. Maak het mengsel stevig met het paneermeel, het moet de dikte van deeg hebben. Verdeel het gehaktmengsel over het cakeblik en bak het in 45 minuten gaar in de oven.
Haal het gehaktbrood uit het blik en laat het op een rooster 1 uur afkoelen.
Leg intussen de cherrytomaatjes in een ovenschaal en besprenkel met balsamico, olijfolie, peper en zout. Zet ca. 10 minuten in de oven op 150°C. Schakel daarna de oven uit.
Serveer het in plakken gesneden gehaktbrood met de tomaatjes.