Verhit in een bakpan op middelhoog vuur de zonnebloemolie en bak de knoflook en de helft van de gesnipperde rode ui glazig in ca. 2 minuten. Voeg gerookte paprikapoeder, tomatenpuree, komijnzaad, chilipoeder en jackfruit toe en bak ca. 2 minuten aan. Verdun de saus eventueel met een beetje water en breng op smaak met zout en peper.
Verdeel de barbarcoa en avocado over de wraps en bestrooi met koriander en de rest van de rode ui. Schep er wat vegan zure room op en rol op.
Tips
Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Zomer 2021
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Verhit in een bakpan op middelhoog vuur de zonnebloemolie en bak de knoflook en de helft van de gesnipperde rode ui glazig in ca. 2 minuten. Voeg gerookte paprikapoeder, tomatenpuree, komijnzaad, chilipoeder en jackfruit toe en bak ca. 2 minuten aan. Verdun de saus eventueel met een beetje water en breng op smaak met zout en peper.
Verdeel de barbarcoa en avocado over de wraps en bestrooi met koriander en de rest van de rode ui. Schep er wat vegan zure room op en rol op.