Bak het (vegetarisch) gehakt rul in een braadpan met wat olijfolie. Voeg paprika, knoflook en olijven toe en bak een paar minuten mee. Doe de gedroogde tomaten en de ketchup erbij en laat zachtjes pruttelen. Breng op smaak met zout, peper en hot peppersauce.
Schep de vulling in het midden van elke wrap, vouw ze dicht en leg ze in een ovenschaal met de sluiting naar boven.
Bestrijk elke wrap (sluiting) met zure room en bestrooi met fêta of geraspte kaas.
Leg even onder de grill en bestrooi voordat je opdoet met verse koriander of selderij.
Tips
Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Herfst
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Bak het (vegetarisch) gehakt rul in een braadpan met wat olijfolie. Voeg paprika, knoflook en olijven toe en bak een paar minuten mee. Doe de gedroogde tomaten en de ketchup erbij en laat zachtjes pruttelen. Breng op smaak met zout, peper en hot peppersauce.
Schep de vulling in het midden van elke wrap, vouw ze dicht en leg ze in een ovenschaal met de sluiting naar boven.
Bestrijk elke wrap (sluiting) met zure room en bestrooi met fêta of geraspte kaas.
Leg even onder de grill en bestrooi voordat je opdoet met verse koriander of selderij.