Bak de paddenstoelen in een droge koekenpan op hoog vuur tot het vocht verdampt is. Roer regelmatig. Voeg daarna een lepel olie toe en bak ze snel bruin. Haal van het vuur en laat afkoelen.
Vermeng de kaasblokjes met de paddenstoelen, ahornsiroop en lente-ui in een kom. Voeg zout en peper naar smaak toe.
Verdeel het mengsel over de 4 wraps en klap dubbel. Zet eventueel vast met een prikker.
Verwarm de wraps ca. 15 minuten in de oven tot de kaas net begint te smelten en de wraps warm zijn. Bestrooi met de pecannoten en garneer met peterselie.
Tips
Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Herfst
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Bak de paddenstoelen in een droge koekenpan op hoog vuur tot het vocht verdampt is. Roer regelmatig. Voeg daarna een lepel olie toe en bak ze snel bruin. Haal van het vuur en laat afkoelen.
Vermeng de kaasblokjes met de paddenstoelen, ahornsiroop en lente-ui in een kom. Voeg zout en peper naar smaak toe.
Verdeel het mengsel over de 4 wraps en klap dubbel. Zet eventueel vast met een prikker.
Verwarm de wraps ca. 15 minuten in de oven tot de kaas net begint te smelten en de wraps warm zijn. Bestrooi met de pecannoten en garneer met peterselie.