Verhit de olie in een pan en bak hierin de ui en paprika op hoog vuur 8 minuten. Voeg de koriandersteeltjes toe en bak nog 2 minuten. Voeg de droge specerijen toe en bak nog 1
minuut.
Voeg de tofu, kidneybonen en tomaten toe en bak nog 5 minuten zodat de saus wat in kan koken. Breng op smaak met zout en peper.
Warm de tortilla’s op in de oven of magnetron en serveer met de saus, de avocado, zure room, korianderblaadjes en de partjes limoen.
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Winter 2023.
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Verhit de olie in een pan en bak hierin de ui en paprika op hoog vuur 8 minuten. Voeg de koriandersteeltjes toe en bak nog 2 minuten. Voeg de droge specerijen toe en bak nog 1
minuut.
Voeg de tofu, kidneybonen en tomaten toe en bak nog 5 minuten zodat de saus wat in kan koken. Breng op smaak met zout en peper.
Warm de tortilla’s op in de oven of magnetron en serveer met de saus, de avocado, zure room, korianderblaadjes en de partjes limoen.