Meng de tomatenblokjes met de bieslook, sjalot, mosterd en olijfolie en breng op smaak met zout en peper.
Verwarm de frituurpan op 180°C. Dep de kappertjes heel goed droog tussen twee theedoeken of keukenpapier. Frituur ze voorzichtig goudbruin, ca. 4 minuten.
Verdeel de tomatentartaar over vier cocktailglazen en brokkel de gerookte feta erover. Garneer met de gefrituurde kappertjes.
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Feest 2021.
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Meng de tomatenblokjes met de bieslook, sjalot, mosterd en olijfolie en breng op smaak met zout en peper.
Verwarm de frituurpan op 180°C. Dep de kappertjes heel goed droog tussen twee theedoeken of keukenpapier. Frituur ze voorzichtig goudbruin, ca. 4 minuten.
Verdeel de tomatentartaar over vier cocktailglazen en brokkel de gerookte feta erover. Garneer met de gefrituurde kappertjes.