Verhit de olie in een pan en fruit hierin de sjalotten en de knoflook ca. 5 minuten op laag vuur.
Voeg de pepers, plakken gember en limoenschil toe en bak nog eens 5 minuten.
Doe de tomatenstukjes en de groentebouillon erbij en laat alles 10 minuten sudderen. Haal daarna van het vuur en laat afkoelen. Breng de sambal op smaak met zout en vers limoensap. Verwijder voor het serveren de plakken gember en de limoenschil.
Tips
Breng de sambal op smaak met zout en limoensap.
Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Lente
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Verhit de olie in een pan en fruit hierin de sjalotten en de knoflook ca. 5 minuten op laag vuur.
Voeg de pepers, plakken gember en limoenschil toe en bak nog eens 5 minuten.
Doe de tomatenstukjes en de groentebouillon erbij en laat alles 10 minuten sudderen. Haal daarna van het vuur en laat afkoelen. Breng de sambal op smaak met zout en vers limoensap. Verwijder voor het serveren de plakken gember en de limoenschil.