Fruit de ui in de olie. Voeg de rijst toe en bak enkele minuten mee. Voeg, in kleine scheuten, al roerend afwisselend water en tomatensap toe en laat zo, in ca. 30 minuten, de risotto gaar worden en al het vocht opnemen. Giet er pas een nieuwe scheut vocht bij als de vorige is opgenomen.
Haal de pan van het vuur en schep de gehakte rucola, edelgistvlokken (bewaar wat voor garnering) trostomaten en rode paprika toe. Top met walnoten en de rest van de edelgistvlokken.
Tips
Bereidingstijd: 30 minuten
Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Zomer
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Tomatenrisotto met rucola, walnoten en edelgistvlokken
Voorbereiding
Fruit de ui in de olie. Voeg de rijst toe en bak enkele minuten mee. Voeg, in kleine scheuten, al roerend afwisselend water en tomatensap toe en laat zo, in ca. 30 minuten, de risotto gaar worden en al het vocht opnemen. Giet er pas een nieuwe scheut vocht bij als de vorige is opgenomen.
Haal de pan van het vuur en schep de gehakte rucola, edelgistvlokken (bewaar wat voor garnering) trostomaten en rode paprika toe. Top met walnoten en de rest van de edelgistvlokken.