Leg de tomaten, ui, knoflook en tijm op een met bakpapier beklede bakplaat en zet deze 20 minuten in de oven.
Doe de inhoud van de bakplaat inclusief alle vrijgekomen sappen in een kookpan en vul aan met de sinaasappelsap en groentebouillon. Breng alles aan de kook en laat 1 minuut koken.
Pureer de soep met een staafmixer. Zeef de soep en serveer met de Griekse yoghurt, sinaasappelrasp en nog wat verse tijm.
Tips
Dit recept komt uit de Ekoplaza campagne 2021.
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Leg de tomaten, ui, knoflook en tijm op een met bakpapier beklede bakplaat en zet deze 20 minuten in de oven.
Doe de inhoud van de bakplaat inclusief alle vrijgekomen sappen in een kookpan en vul aan met de sinaasappelsap en groentebouillon. Breng alles aan de kook en laat 1 minuut koken.
Pureer de soep met een staafmixer. Zeef de soep en serveer met de Griekse yoghurt, sinaasappelrasp en nog wat verse tijm.