Verwarm de olie in een bakpan op hoog vuur. Bak de kipblokjes vrijwel gaar en goudbruin. Voeg dan de champignons, sjalot en knoflook toe en bak mee tot ze zacht zijn. Roer de peterselie erdoor en breng op smaak met zout en peper.
Toast ondertussen het brood en leg op ieder bord 2 sneetjes. Verdeel de veldsla erover. Schep het kip-champignonmengsel erop en garneer met parmezaan en zure room. Maal er nog wat peper over.
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Zomer 2023.
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Verwarm de olie in een bakpan op hoog vuur. Bak de kipblokjes vrijwel gaar en goudbruin. Voeg dan de champignons, sjalot en knoflook toe en bak mee tot ze zacht zijn. Roer de peterselie erdoor en breng op smaak met zout en peper.
Toast ondertussen het brood en leg op ieder bord 2 sneetjes. Verdeel de veldsla erover. Schep het kip-champignonmengsel erop en garneer met parmezaan en zure room. Maal er nog wat peper over.