Maak koffie of espresso en laat afkoelen. Laat de margarine smelten in een pan en laat afkoelen op kamertemperatuur.
Mix de zijdentofu, het sinaasappelsap, de rietsuiker en de amaretto-siroop goed door elkaar in de keukenmachine en voeg beetje bij beetje de afgekoelde margarine toe tot je een homogene massa krijgt.
Dompel de vegan koekjes of beschuiten onder in de koffie en leg ze in een ovale glazen ovenschotel of bakvormen giet de zijdentofucrème erover. Leg twee tot drie lagen op elkaar. Sluit af met een laatste laag crème en bestrooi met cacaopoeder. Laat minstens drie uur en best een hele nacht afkoelen.
Tips
In plaats van siroop kan je ook amaretto-likeur gebruiken.
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Maak koffie of espresso en laat afkoelen. Laat de margarine smelten in een pan en laat afkoelen op kamertemperatuur.
Mix de zijdentofu, het sinaasappelsap, de rietsuiker en de amaretto-siroop goed door elkaar in de keukenmachine en voeg beetje bij beetje de afgekoelde margarine toe tot je een homogene massa krijgt.
Dompel de vegan koekjes of beschuiten onder in de koffie en leg ze in een ovale glazen ovenschotel of bakvormen giet de zijdentofucrème erover. Leg twee tot drie lagen op elkaar. Sluit af met een laatste laag crème en bestrooi met cacaopoeder. Laat minstens drie uur en best een hele nacht afkoelen.