Klop de slagroom op en meng met de gula java matcha, de amaretto en de mascarpone. Zoet dit mengsel naar smaak met de kokosbloesemsuiker.
Schep een laag verkruimelde koekjes op de bodem van 4 schaaltjes en sprenkel er een beetje koude koffie overheen. Verdeel er een laagje van het mascarponemengsel over.
Herhaal dit met de koekjes en weer een laag van het mascarponemengsel.
Zet de tiramisu minstens 2 uur in de koelkast en bestrooi voor het serveren met flink wat cacaopoeder!
Tips
Dit recept is afkomstig van Amanprana
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Klop de slagroom op en meng met de gula java matcha, de amaretto en de mascarpone. Zoet dit mengsel naar smaak met de kokosbloesemsuiker.
Schep een laag verkruimelde koekjes op de bodem van 4 schaaltjes en sprenkel er een beetje koude koffie overheen. Verdeel er een laagje van het mascarponemengsel over.
Herhaal dit met de koekjes en weer een laag van het mascarponemengsel.
Zet de tiramisu minstens 2 uur in de koelkast en bestrooi voor het serveren met flink wat cacaopoeder!