Leg 12 biscuitjes in de koffie. Neem er zes uit en verkruimel deze over de bodem van zes glaasjes.
Klop de slagroom met de poedersuiker tot yoghurtdikte en roer er de mascarpone door.
Verhit twee eetlepels van de koffie. Knijp de gelatine uit en los op in de hete koffie. Spatel dit luchtig door het mascarpone-slagroommengsel.
Vul de glazen tot de helft met de mascarponeroom. Verkruimel over ieder glas een in koffie geweekt koekje. Verdeel de overgebleven mascarponeroom erover en zet de glaasjes afgedekt een nacht in de koelkast om op te stijven.
Verkruimel de overgebleven droge biscuits en gebruik als garnering.
Tips
Voor 6 glaasjes
Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Special
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Leg 12 biscuitjes in de koffie. Neem er zes uit en verkruimel deze over de bodem van zes glaasjes.
Klop de slagroom met de poedersuiker tot yoghurtdikte en roer er de mascarpone door.
Verhit twee eetlepels van de koffie. Knijp de gelatine uit en los op in de hete koffie. Spatel dit luchtig door het mascarpone-slagroommengsel.
Vul de glazen tot de helft met de mascarponeroom. Verkruimel over ieder glas een in koffie geweekt koekje. Verdeel de overgebleven mascarponeroom erover en zet de glaasjes afgedekt een nacht in de koelkast om op te stijven.
Verkruimel de overgebleven droge biscuits en gebruik als garnering.