Doe de kruidenpasta met de kokosmelk en 400 ml water in een pan en roer de pasta los. Breng aan de kook en zet het vuur wat lager.
Voeg de kip, oesterzwammen en ui toe en roer voorzichtig door. Kook een aantal minuten op laag vuur tot de kip gaar is. Voeg tomaten toe en laat ze even meegaren.
Breng de tom kha kai op smaak met limoensap en garneer met koriander.
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Herfst 2022.
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Doe de kruidenpasta met de kokosmelk en 400 ml water in een pan en roer de pasta los. Breng aan de kook en zet het vuur wat lager.
Voeg de kip, oesterzwammen en ui toe en roer voorzichtig door. Kook een aantal minuten op laag vuur tot de kip gaar is. Voeg tomaten toe en laat ze even meegaren.
Breng de tom kha kai op smaak met limoensap en garneer met koriander.