Kook de quinoa volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Fruit intussen de currypasta in een koekenpan of hapjespan en roer de coco milk erdoor. Breng aan de kook en zet het vuur laag. Voeg naar smaak kokosbloesemsuiker toe. Gaar de vis in de saus.
Serveer de quinoa met de viscurry en schep de uitgelekte rozijnen en cashewnoten er overheen. Garneer eventueel met lente-ui.
Tips
Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Winter
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Kook de quinoa volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Fruit intussen de currypasta in een koekenpan of hapjespan en roer de coco milk erdoor. Breng aan de kook en zet het vuur laag. Voeg naar smaak kokosbloesemsuiker toe. Gaar de vis in de saus.
Serveer de quinoa met de viscurry en schep de uitgelekte rozijnen en cashewnoten er overheen. Garneer eventueel met lente-ui.