Verhit de gele currypasta in een klein scheutje olie in een wok. Voeg de blokjes tofu toe en bak deze rondom aan. Voeg de ui, peen en paprika toe en bak deze kort mee.
Giet de kokosmelk erbij en stoof de curry ca. 15-20 minuten tot de peen beetgaar is. Voeg wat water toe als de saus te dik wordt. Doe er na 10 minuten de tomaat en de bimi bij en laat meestoven. Breng op smaak met limoensap.
Bereid intussen de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Serveer de curry met de rijst en garneer met bosui en verse koriander.
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Herfst 2022.
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Verhit de gele currypasta in een klein scheutje olie in een wok. Voeg de blokjes tofu toe en bak deze rondom aan. Voeg de ui, peen en paprika toe en bak deze kort mee.
Giet de kokosmelk erbij en stoof de curry ca. 15-20 minuten tot de peen beetgaar is. Voeg wat water toe als de saus te dik wordt. Doe er na 10 minuten de tomaat en de bimi bij en laat meestoven. Breng op smaak met limoensap.
Bereid intussen de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Serveer de curry met de rijst en garneer met bosui en verse koriander.