Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Hak de steeltjes van de koriander fijn. Houd de blaadjes apart.
Verhit de kokosolie in een wok. Bak daarin op hoog vuur de curry- pasta tot het begint te geuren. Voeg dan de koriandersteeltjes toe, bak ze heel even mee. Doe de roerbakgroenten erbij en schep door elkaar.
Draai het vuur laag en laat 5 minuten bakken, zodat alle smaken goed intrekken. Voeg als laatste de garnalen toe.
Voeg de kokoscream toe, verwarm maar laat niet meer koken. Schep dan snel limoensap en limoenschil erdoor. Proef en voeg eventueel nog zout toe.
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Hak de steeltjes van de koriander fijn. Houd de blaadjes apart.
Verhit de kokosolie in een wok. Bak daarin op hoog vuur de curry- pasta tot het begint te geuren. Voeg dan de koriandersteeltjes toe, bak ze heel even mee. Doe de roerbakgroenten erbij en schep door elkaar.
Draai het vuur laag en laat 5 minuten bakken, zodat alle smaken goed intrekken. Voeg als laatste de garnalen toe.
Voeg de kokoscream toe, verwarm maar laat niet meer koken. Schep dan snel limoensap en limoenschil erdoor. Proef en voeg eventueel nog zout toe.