Meng de cherrytomaatjes met de honing, balsamicoazijn, tijm, zout en peper en doe ze in de schaal waar je de tarte tatin in gaat maken. De tomaatjes moeten de gehele bodem van de schaal bedekken. Zet 10 minuten in de warme oven.
Haal uit de oven en laat even afkoelen. Snijd het bladerdeeg 2 cm groter dan de vorm die je gebruikt en leg deze over de tomaatjes heen. Stop de randen goed in.
Zet de schaal in de oven en bak de tarte tatin 20-25 minuten totdat het deeg goudbruin is.
Haal de schaal uit de oven en laat 5 minuten staan. Keer de schaal dan voorzichtig om met behulp van een bord.
Tips
Bereidingstijd: 30 minuten
Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Feest
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Meng de cherrytomaatjes met de honing, balsamicoazijn, tijm, zout en peper en doe ze in de schaal waar je de tarte tatin in gaat maken. De tomaatjes moeten de gehele bodem van de schaal bedekken. Zet 10 minuten in de warme oven.
Haal uit de oven en laat even afkoelen. Snijd het bladerdeeg 2 cm groter dan de vorm die je gebruikt en leg deze over de tomaatjes heen. Stop de randen goed in.
Zet de schaal in de oven en bak de tarte tatin 20-25 minuten totdat het deeg goudbruin is.
Haal de schaal uit de oven en laat 5 minuten staan. Keer de schaal dan voorzichtig om met behulp van een bord.