Kneed bloem, gedroogde gist, olie en een beetje zout met 100 ml water tot een glad deeg en laat 30 minuten rijzen.
Mix de sojaroom met de notenpasta in een hoge mengbeker tot een gladde massa.
Breng op smaak met zout en peper en verdeel over het dun uitgerolde deeg. Verdeel de vetoblokjes en ui over de deegbodem. Bak 8-12 minuten in een voorverhitte oven op 220℃.
Versier met peterselie en serveer.
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Kneed bloem, gedroogde gist, olie en een beetje zout met 100 ml water tot een glad deeg en laat 30 minuten rijzen.
Mix de sojaroom met de notenpasta in een hoge mengbeker tot een gladde massa.
Breng op smaak met zout en peper en verdeel over het dun uitgerolde deeg. Verdeel de vetoblokjes en ui over de deegbodem. Bak 8-12 minuten in een voorverhitte oven op 220℃.