Verhit de olijfolie in een pan en bak hierin de geraspte courgette in delen ca. 4-5 minuten.
Voeg de garnalen, knoflook en rode peper toe en bak nog 1 à 2 minuten totdat de garnalen nog net niet helemaal roze zijn.
Kook ondertussen de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en bewaar wat kookwater.
Doe citroenrasp en -sap, peterselie en een lepel kookwater bij het courgettemengsel en warm even mee. Breng goed op smaak met zout en peper. Hussel door de tagliatelle en serveer meteen.
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Lente 2022.
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Verhit de olijfolie in een pan en bak hierin de geraspte courgette in delen ca. 4-5 minuten.
Voeg de garnalen, knoflook en rode peper toe en bak nog 1 à 2 minuten totdat de garnalen nog net niet helemaal roze zijn.
Kook ondertussen de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en bewaar wat kookwater.
Doe citroenrasp en -sap, peterselie en een lepel kookwater bij het courgettemengsel en warm even mee. Breng goed op smaak met zout en peper. Hussel door de tagliatelle en serveer meteen.