Doe de chiazaad in een (weck) potje en voeg er de dubbele hoeveelheid kokosmelk aan toe. Roer goed door en laat 5 tot 10 minuten staan (20 minuten mag ook) zodat je een mooie pap krijgt.
Maak het extra lekker: Top af met blauwe bessen, aandelenschaafsel en cranberries.
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Winter 2017.
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Doe de chiazaad in een (weck) potje en voeg er de dubbele hoeveelheid kokosmelk aan toe. Roer goed door en laat 5 tot 10 minuten staan (20 minuten mag ook) zodat je een mooie pap krijgt.
Maak het extra lekker: Top af met blauwe bessen, aandelenschaafsel en cranberries.