Roer het amandel-, kokosmeel en de baksoda door elkaar in een kom.
Meng de agavesiroop, het ei en vanille-extract in een andere kom.
Smelt de kokosolie in een pannetje.
Roer de mengsels uit beide kommen en de kokosolie door elkaar en voeg de stukjes chocolade toe.
Maak met een lepel hoopjes beslag op een met bakpapier beklede bakplaat. Druk plat tot ½ cm dikte. Bak de cookies in ca. 8 tot 10 minuten gaar in de oven.
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Winter 2014.
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Roer het amandel-, kokosmeel en de baksoda door elkaar in een kom.
Meng de agavesiroop, het ei en vanille-extract in een andere kom.
Smelt de kokosolie in een pannetje.
Roer de mengsels uit beide kommen en de kokosolie door elkaar en voeg de stukjes chocolade toe.
Maak met een lepel hoopjes beslag op een met bakpapier beklede bakplaat. Druk plat tot ½ cm dikte. Bak de cookies in ca. 8 tot 10 minuten gaar in de oven.