Breng de rode wijn met de suiker, het kaneelstokje, de kardemompeulen en de schil van de sinaasappel tegen de kook aan en roer tot de suiker is opgelost.
Doe de stoofperen in de pan. Dek de pan af met een cirkel bakpapier zo groot als de pan. laat het geheel 2 uur op laag vuur sudderen.
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Feest 2022.
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Breng de rode wijn met de suiker, het kaneelstokje, de kardemompeulen en de schil van de sinaasappel tegen de kook aan en roer tot de suiker is opgelost.
Doe de stoofperen in de pan. Dek de pan af met een cirkel bakpapier zo groot als de pan. laat het geheel 2 uur op laag vuur sudderen.