Verwarm de witte wijn met de suiker, het vanillestokje en de kaneelstokjes.
Zet de peertjes erin. Zorg dat ze helemaal onder staan of voeg wat water toe. Breng langzaam aan de kook, zet het vuur klein en stoof op heel laag vuur in tot 2 uur gaar. Prik met een vork in een peer, als deze er direct afglijdt, zijn de peertjes gaar.
Haal de peren voorzichtig uit de pan en kook het vocht in tot een stroperige saus.
Serveer de peren met het sausje.
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Verwarm de witte wijn met de suiker, het vanillestokje en de kaneelstokjes.
Zet de peertjes erin. Zorg dat ze helemaal onder staan of voeg wat water toe. Breng langzaam aan de kook, zet het vuur klein en stoof op heel laag vuur in tot 2 uur gaar. Prik met een vork in een peer, als deze er direct afglijdt, zijn de peertjes gaar.
Haal de peren voorzichtig uit de pan en kook het vocht in tot een stroperige saus.