Verhit de olie in een ruime wok of bakpan op middelhoog vuur. Fruit de sjalot en knoflook in ca. 3 minuten glazig. Voeg de radijsjes toe en roerbak deze ongeveer 3 minuten.
Schep de noodles, cashewnoten en bimi erdoor en giet de shoyu en chilisaus erbij. Roer door en breng op smaak met zout en peper.
Verdeel de noodles over 2 kommen en garneer met chilipeper en koriander.
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Lente 2024.
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Verhit de olie in een ruime wok of bakpan op middelhoog vuur. Fruit de sjalot en knoflook in ca. 3 minuten glazig. Voeg de radijsjes toe en roerbak deze ongeveer 3 minuten.
Schep de noodles, cashewnoten en bimi erdoor en giet de shoyu en chilisaus erbij. Roer door en breng op smaak met zout en peper.
Verdeel de noodles over 2 kommen en garneer met chilipeper en koriander.