Maak een marinade van het bier, de honing, gember, knoflook en ketjap en breng op smaak met zout en peper. Besmeer de kippenvleugels met de marinade (gebruik niet alles) en laat minimaal 2 uur marineren.
Verwarm de oven voor op 200°C. Wrijf de kippenvleugels nogmaals in met de marinade en leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat. Bak ze in ca. 30 minuten gaar en draai ze halverwege de baktijd om.
Serveer de kippenvleugels op een schaal en bestrooi met koriander, sesamzaad en chilipeper.
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Herfst 2021.
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Maak een marinade van het bier, de honing, gember, knoflook en ketjap en breng op smaak met zout en peper. Besmeer de kippenvleugels met de marinade (gebruik niet alles) en laat minimaal 2 uur marineren.
Verwarm de oven voor op 200°C. Wrijf de kippenvleugels nogmaals in met de marinade en leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat. Bak ze in ca. 30 minuten gaar en draai ze halverwege de baktijd om.
Serveer de kippenvleugels op een schaal en bestrooi met koriander, sesamzaad en chilipeper.