Meng de piccalilly met 75 ml water in een bakje. Plaats het bakje ca. 2 uur in de vriezer en meng/schraap elk half uur met een vork door tot je granita hebt.
Snijd de bavette in heel kleine blokjes en meng de sjalot, peterselie, mosterd, olijfolie, tomatenketchup, mayonaise en hete saus erdoor. Breng op smaak met zout en peper.
Serveer in cocktailglaasjes of maak er met behulp van een ring 6 tartaartjes van. Garneer met piccalillygranita en BroccoCress.
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Feest 2021.
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Meng de piccalilly met 75 ml water in een bakje. Plaats het bakje ca. 2 uur in de vriezer en meng/schraap elk half uur met een vork door tot je granita hebt.
Snijd de bavette in heel kleine blokjes en meng de sjalot, peterselie, mosterd, olijfolie, tomatenketchup, mayonaise en hete saus erdoor. Breng op smaak met zout en peper.
Serveer in cocktailglaasjes of maak er met behulp van een ring 6 tartaartjes van. Garneer met piccalillygranita en BroccoCress.