Vijzel de ui, knoflook en pepers fijn en fruit dit mengsel in drie eetlepels olie. Voeg de gember, kokosbloesem suiker, zout, santen en 100 ml water toe en breng zachtjes aan de kook. Doe de aardappelblokjes erbij en laat in ca. 5 minuten gaar worden.
Verwarm intussen een ruime hoeveelheid plantaardige olie in een pan en bak hierin de steaks krokant. Laat uitlekken op keukenpapier.
Roer de paprika en de garnalen door de saus en warm kort door. Breng op smaak met peper en zout en bestrooi met koriander of peterselie.
Verdeel de saus over twee (warme) borden en leg de steaks erbij.
Tips
Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Herfst
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Vijzel de ui, knoflook en pepers fijn en fruit dit mengsel in drie eetlepels olie. Voeg de gember, kokosbloesem suiker, zout, santen en 100 ml water toe en breng zachtjes aan de kook. Doe de aardappelblokjes erbij en laat in ca. 5 minuten gaar worden.
Verwarm intussen een ruime hoeveelheid plantaardige olie in een pan en bak hierin de steaks krokant. Laat uitlekken op keukenpapier.
Roer de paprika en de garnalen door de saus en warm kort door. Breng op smaak met peper en zout en bestrooi met koriander of peterselie.
Verdeel de saus over twee (warme) borden en leg de steaks erbij.