Maak de spruitjes schoon en snij ze doormidden. Bak ze even op in de koekenpan in wat olie. Voeg na een paar minuutjes de knoflook en wat zout toe. Houd een deksel op de pan, zodat de spruitjes stomen en ze alvast wat zachter worden.
Bekleed intussen je bakvorm met bladerdeeg. Vul de bakvorm met kaas en spek. Gooi er een handje cashewnoten overheen.
Kluts de eieren met de room, flinke snuf zout en de Provençaalse kruiden. Top af met de mozzarella.
Zet de bakvorm in de oven en bak het in ongeveer 40 minuten gaar.
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Maak de spruitjes schoon en snij ze doormidden. Bak ze even op in de koekenpan in wat olie. Voeg na een paar minuutjes de knoflook en wat zout toe. Houd een deksel op de pan, zodat de spruitjes stomen en ze alvast wat zachter worden.
Bekleed intussen je bakvorm met bladerdeeg. Vul de bakvorm met kaas en spek. Gooi er een handje cashewnoten overheen.
Kluts de eieren met de room, flinke snuf zout en de Provençaalse kruiden. Top af met de mozzarella.
Zet de bakvorm in de oven en bak het in ongeveer 40 minuten gaar.