Bak de champignons en de knoflook en de knoflook een paar minuten in olie. Draai het vuur laag en laat het vocht uit de champignons nagenoeg verdampen.
Doe de champignons, de zongedroogde tomaatjes, 2 el water en de tijm in een keukenmachine en draai kort tot een tapenade-achtige structuur; gebruik hiervoor de pulseknop. Breng op smaak met zout en peper.
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Herfst 2017.
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Bak de champignons en de knoflook en de knoflook een paar minuten in olie. Draai het vuur laag en laat het vocht uit de champignons nagenoeg verdampen.
Doe de champignons, de zongedroogde tomaatjes, 2 el water en de tijm in een keukenmachine en draai kort tot een tapenade-achtige structuur; gebruik hiervoor de pulseknop. Breng op smaak met zout en peper.