Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Giet af, laat uitlekken en zet gelijk de lege pan terug op het vuur. Giet de olijfolie erin en bak de knoflook kort.
Doe de pasta en de doperwten erbij en breng op smaak met zout en peper en het grapefruitsap. Meng er voorzichtig de partjes grapefruit door en de reepjes munt.
Rasp er wat oude kaas over en garneer met muntblaadjes.
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Spliterwtenpasta met doperwten, munt en grapefruit
Voorbereiding
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Giet af, laat uitlekken en zet gelijk de lege pan terug op het vuur. Giet de olijfolie erin en bak de knoflook kort.
Doe de pasta en de doperwten erbij en breng op smaak met zout en peper en het grapefruitsap. Meng er voorzichtig de partjes grapefruit door en de reepjes munt.
Rasp er wat oude kaas over en garneer met muntblaadjes.