Blend de kokosdrink met banaan, spirulina en rijststroop tot een gladde massa.
Doe dit mengsel in een kom.
Blend vervolgens de aardbeien met het vanillepoeder tot een gladde rode saus.
Verdeel eerst het kokos-banaanmengsel over ongeveer 6 (siliconen) ijsvormpjes. Swirl hier vervolgens de aardbeiensaus doorheen. Vries minimaal 6 uur in.
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Blend de kokosdrink met banaan, spirulina en rijststroop tot een gladde massa.
Doe dit mengsel in een kom.
Blend vervolgens de aardbeien met het vanillepoeder tot een gladde rode saus.
Verdeel eerst het kokos-banaanmengsel over ongeveer 6 (siliconen) ijsvormpjes. Swirl hier vervolgens de aardbeiensaus doorheen. Vries minimaal 6 uur in.