Verwarm de spinazie 5 minuten in een pan op matig vuur.
Bekleed ondertussen een ingevette springvorm van 26 cm met het bladerdeeg; druk de randen goed aan. Prik met een vork en gaatjes in de bodem en bestrooi licht met bloem (zo blijft de bodem stevig).
Meng de losgeklopte eieren, de spinazie a la crème, de helft van de amandelen en de helft van de kaas door elkaar. Voeg zout en peper naar smaak.
Vul de vorm met spinaziemengsel. Bestrooi met de rest van de kaas en de amandelen.
Bak de taart 10minuten in de oven en verlaag de temperatuur dan naar 150℃. Bak de taart in nog eens ca. 35 minuten goudbruin en gaar.
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Verwarm de spinazie 5 minuten in een pan op matig vuur.
Bekleed ondertussen een ingevette springvorm van 26 cm met het bladerdeeg; druk de randen goed aan. Prik met een vork en gaatjes in de bodem en bestrooi licht met bloem (zo blijft de bodem stevig).
Meng de losgeklopte eieren, de spinazie a la crème, de helft van de amandelen en de helft van de kaas door elkaar. Voeg zout en peper naar smaak.
Vul de vorm met spinaziemengsel. Bestrooi met de rest van de kaas en de amandelen.
Bak de taart 10minuten in de oven en verlaag de temperatuur dan naar 150℃. Bak de taart in nog eens ca. 35 minuten goudbruin en gaar.