Meng de ingrediënten voor de vinaigrette. Maak op smaak met het zout.
Beleg elk sneetje brood met een plak kaas. Zet onder de grill of verwarm in een pan tot de kaas gesmolten is en laat afkoelen.
Verdeel de spinazie, rucola, basilicum, radijsjes en lente-uitjes over vier borden. Snijd het afgekoelde brood in kleine vierkantjes en verdeel ook over de borden.
Besprenkel de salade met vinaigrette.
Tips
Kies Gruyere of Emmentaler voor een zachte smaak en Manchego of Parmigiano Reggiano voor de pittige variant.
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Meng de ingrediënten voor de vinaigrette. Maak op smaak met het zout.
Beleg elk sneetje brood met een plak kaas. Zet onder de grill of verwarm in een pan tot de kaas gesmolten is en laat afkoelen.
Verdeel de spinazie, rucola, basilicum, radijsjes en lente-uitjes over vier borden. Snijd het afgekoelde brood in kleine vierkantjes en verdeel ook over de borden.