Bak de rode ui een paar minuten in een scheutje olijfolie in een ruime hapjespan. Voeg de spinazie toe en laat al omscheppend slinken en het vocht verdampen. Haal van het vuur.
Verhit een beetje olijfolie in een koekenpan en bak hierin de stukjes tofu in ca. 4 minuten rondom bruin. Schep uit de pan.
Klop de eieren los met de melk, de tijmblaadjes en zout en peper naar smaak.
Giet eventueel nog een beetje olijfolie in de koekenpan (tegen het aanbakken) en doe hierin de geslonken spinazie met ui en de tofu. Spreid uit over de bodem en bestrooi met de geitenkaas. Schenk het eimengsel erover.
Bak de frittata met deksel op de pan op laag vuur in 10-12 minuten gaar. Maak er, met een rond stekertje, kleine hapjes van.
Tips
Dit bericht komt uit Lekker Weten Zomer
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Bak de rode ui een paar minuten in een scheutje olijfolie in een ruime hapjespan. Voeg de spinazie toe en laat al omscheppend slinken en het vocht verdampen. Haal van het vuur.
Verhit een beetje olijfolie in een koekenpan en bak hierin de stukjes tofu in ca. 4 minuten rondom bruin. Schep uit de pan.
Klop de eieren los met de melk, de tijmblaadjes en zout en peper naar smaak.
Giet eventueel nog een beetje olijfolie in de koekenpan (tegen het aanbakken) en doe hierin de geslonken spinazie met ui en de tofu. Spreid uit over de bodem en bestrooi met de geitenkaas. Schenk het eimengsel erover.
Bak de frittata met deksel op de pan op laag vuur in 10-12 minuten gaar. Maak er, met een rond stekertje, kleine hapjes van.