Voeg de spinazie toe en laat op hoog vuur al omscheppend slinken. Schep in een vergiet en druk het vocht eruit.
Meng de geitenkaas door de spinazie en voeg peper en zout naar smaaktoe.
Verdeel het mengsel over de plakjes bladerdeeg en vouw dicht tot driehoekjes. Plak de randjes vast met een klein beetje water en druk dicht met een vork.
Bestrijk de flapjes met losgeklopt ei en bestrooi met sesamzaad.
Bak in ca. 25 minuten goudbruin en gaar in de oven. Wijntip: Chateau Gaillard Touraine Sauvignon Blanc
Tips
Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Lente
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Voeg de spinazie toe en laat op hoog vuur al omscheppend slinken. Schep in een vergiet en druk het vocht eruit.
Meng de geitenkaas door de spinazie en voeg peper en zout naar smaaktoe.
Verdeel het mengsel over de plakjes bladerdeeg en vouw dicht tot driehoekjes. Plak de randjes vast met een klein beetje water en druk dicht met een vork.
Bestrijk de flapjes met losgeklopt ei en bestrooi met sesamzaad.
Bak in ca. 25 minuten goudbruin en gaar in de oven. Wijntip: Chateau Gaillard Touraine Sauvignon Blanc