Verhit 2 eetlepels van de olijfolie in een koekenpan en bak hierin al roerend de ui zacht en goudkleurig in 5 tot 7 minuten.
Voeg nog 1 eetlepel olie toe en doe de spinazie erbij. Roerbak tot het begint te slinken. Breng op smaak met zout en versgemalen peper en draai het vuur uit.
Verdeel de geitenkaas over 4 tortilla’s, leg daarop de spinazie, de klein gesneden tomaatjes en de mozzarella. Dek af met de overgebleven tortilla’s en duw zacht aan.
Verwarm de pan opnieuw en bak hierin de quesadilla’s ca. 2 minuten aan iedere kant tot ze knapperig zijn en beginnen te verkleuren.
5. Snijd de quesadilla’s in vieren en serveer
direct.
Tips
Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Lente
Je kunt de geitenkaas vervangen door roomkaas voor een milde variant.
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Verhit 2 eetlepels van de olijfolie in een koekenpan en bak hierin al roerend de ui zacht en goudkleurig in 5 tot 7 minuten.
Voeg nog 1 eetlepel olie toe en doe de spinazie erbij. Roerbak tot het begint te slinken. Breng op smaak met zout en versgemalen peper en draai het vuur uit.
Verdeel de geitenkaas over 4 tortilla’s, leg daarop de spinazie, de klein gesneden tomaatjes en de mozzarella. Dek af met de overgebleven tortilla’s en duw zacht aan.
Verwarm de pan opnieuw en bak hierin de quesadilla’s ca. 2 minuten aan iedere kant tot ze knapperig zijn en beginnen te verkleuren.