Doe alle ingrediënten behalve het chiazaad in de blender en blend totdat alles mooi gemixt is. Voeg daarna het chiazaad toe en pureer een paar keer totdat ze mooi verdeeld zijn door het mengsel.
Verwarm een pan op medium hitte en voeg een beetje boter of olie toe in de pan.
Doe een paar eetlepels per keer in de pan en draai ze om wanneer de pannenkoekjes beginnen te bubbelen.
Serveer met maple siroop als je de suiker hebt weggelaten.
Tips
Dit recept is afkomstig van Thathealthykitchen
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Doe alle ingrediënten behalve het chiazaad in de blender en blend totdat alles mooi gemixt is. Voeg daarna het chiazaad toe en pureer een paar keer totdat ze mooi verdeeld zijn door het mengsel.
Verwarm een pan op medium hitte en voeg een beetje boter of olie toe in de pan.
Doe een paar eetlepels per keer in de pan en draai ze om wanneer de pannenkoekjes beginnen te bubbelen.
Serveer met maple siroop als je de suiker hebt weggelaten.