Kook de pasta beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Maak intussen een grove pesto in de keukenmachine/blender/staafmixer van de broccoli, samen met de parmezaan, citroenrasp- en sap, knoflook, zout en olijfolie.
Meng de broccolipesto en de pijnboompitjes door de afgegoten pasta en doe over in een vuurvaste schaal. Bestrooi met extra pijnboompitjes en parmezaan en bak in ca. 15 minuten goudbruin in de oven.
Tips
Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Lente
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Kook de pasta beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Maak intussen een grove pesto in de keukenmachine/blender/staafmixer van de broccoli, samen met de parmezaan, citroenrasp- en sap, knoflook, zout en olijfolie.
Meng de broccolipesto en de pijnboompitjes door de afgegoten pasta en doe over in een vuurvaste schaal. Bestrooi met extra pijnboompitjes en parmezaan en bak in ca. 15 minuten goudbruin in de oven.