Rasp de schil van de sinaasappel en snijd de sinaasappel vervolgens in partjes. Meng op een klein bord de kristalsuiker met de sinaasappelschil. Roer ze samen tot ze gecombineerd zijn en zet apart.
Maak de rand van het glas vochtig met de sinaasappel partjes. Dip de rand in het suikermengsel op het bord en beweeg het glas totdat alle delen bedekt zijn.
Giet het cranberrysap en de Ginger Beer in het glas en roer door.
Garneer met cranberries & een kaneelstokje. Klaar om van te genieten!
Tips
Dit recept is afkomstig van Belvoir Farm.
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Rasp de schil van de sinaasappel en snijd de sinaasappel vervolgens in partjes. Meng op een klein bord de kristalsuiker met de sinaasappelschil. Roer ze samen tot ze gecombineerd zijn en zet apart.
Maak de rand van het glas vochtig met de sinaasappel partjes. Dip de rand in het suikermengsel op het bord en beweeg het glas totdat alle delen bedekt zijn.
Giet het cranberrysap en de Ginger Beer in het glas en roer door.
Garneer met cranberries & een kaneelstokje. Klaar om van te genieten!