Stoom de sperziebonen gaat in ca. 15 minuten en kook de spaghetti.
Fruit de ui en knoflook in een scheutje pinda-olie en voeg na circa 3 minuten de kipfilet toe. Zodra de kipfilet gebakken is, voeg je de sperziebonen en de tomaatjes toe.
Vul je vord met spaghetti, strooi er wat pijnboompitten en geraspte Parmezaanse kaas overheen.
Tips
Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Herfst
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Stoom de sperziebonen gaat in ca. 15 minuten en kook de spaghetti.
Fruit de ui en knoflook in een scheutje pinda-olie en voeg na circa 3 minuten de kipfilet toe. Zodra de kipfilet gebakken is, voeg je de sperziebonen en de tomaatjes toe.
Vul je vord met spaghetti, strooi er wat pijnboompitten en geraspte Parmezaanse kaas overheen.