Kook de spaghetti gaar in aangegeven tijd op de verpakking
Bak de kastanjechampignons in een wokpan met olie. Scheur de verse spinazie met je hand in wat kleinere stukkken (hoeft niet zo nauw) en voeg deze ook toe in de pan. Roer alles goed door elkaar. Voeg het zout en de zwarte peper ook toe.
De champignons en spinazie zijn binnen 10 minuten al klaar. Doe het vuur uit, voeg nu de (soja)kwark en verse citroensap toe.
Tips
Dit recept is afkomstig van Mitu's Meatless food
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Kook de spaghetti gaar in aangegeven tijd op de verpakking
Bak de kastanjechampignons in een wokpan met olie. Scheur de verse spinazie met je hand in wat kleinere stukkken (hoeft niet zo nauw) en voeg deze ook toe in de pan. Roer alles goed door elkaar. Voeg het zout en de zwarte peper ook toe.
De champignons en spinazie zijn binnen 10 minuten al klaar. Doe het vuur uit, voeg nu de (soja)kwark en verse citroensap toe.